Смітник та непорядки за фасадом ОДА (27 ФОТО)

Живописна місцевість навколо двох головних будівель області потребує догляду та хоча б якогось опорядження

Кажуть, що нова мітла мете "по-новому".

Прихід Олексія МУЛЯРЕНКА на посаду голови РОДА дає нам гарну нагоду привернути увагу керівництва області та міста на очевидний непорядок, який спостерігається з тильного боку приміщень Рівненської обласної ради, Рівненської облдержадміністрації та Рівненського регіонального ЦНАПу.
[media=61829]

Варто зауважити, що певна "дикість" парку на місці колишнього єврейського кладовища, має і свою незаперечну "чарівність": великий шмат розкішної живої природи - на узвишші, у самому центрі міста не може не зачаровувати.

Так виглядає "Єврейка" з вікон "Радіо Трек". Правіше ви бачите частину будівлі, де знаходиться ЦНАП та проходять засідання Рівненської обласної ради

Oднак, місцями недоглянутість цієї території - і не лише самої "єврейки" - неприємно кидається у вічі.



Наприклад, уже більше місяця з тильного боку РОДА, там де дорога йде на виїзд у напрямку обласного архіву, ми спостерігаємо те, що дехто називає словом "Бомжарня"

Купи якихось речей, біля них купи якихось обрізаних гілок.

Найдивніше, що від цієї точки до центрального входу РОДА якихось 200-300 метрів. Нехай 400. Важко уявити, що водії РОДА та самі працівники цього розлогого адміністративного корпусу не проїжджають ніколи цим боком і не бачать - що тут твориться. 

Значно більше, ніж місяць - мабуть вже кілька років - тут таки можна спостерігати зруйновані елементи вуличного опорядження. Назвемо це - підпірною стінкою.



Справа в тому, що "Єврейка" це своєрідний парк, але це і прохідна зона, якою активно курсують люди у різних напрямках.

Часто й у центр міста: до/від тієї ж РОДА, чи Центру зайнятості, чи ЦНАПУ, чи Проспекту Миру та вул. С. Петлюри, чи в напрямку майдану Незалежності та ще кудись.

Як каже відома байка:

На заході влада дивиться як люди протоптують собі стежки, а потім по тим - уже протоптаним стежкам - прокладає для людей доріжки. Бо там влада дбає про людей.

Невідомо чи хтось на заході реально діє подібним чином, але це геть не заважає нам у Рівному зробити нормальні доріжки та облаштувати нормальні сходи для людей, які тут ходять, аби вони не ризикували зламати собі ноги та й для того, щоб усе це не нагадувало руїн і мало хоч якийсь естетичний вигляд.

Окремо можна сказати про різноманітні написи та графіті на стінах господарських будівель та частково на стінах ЦНАПу.

Як зупинити невтомну творчість графітчиків - над цим ломають собі голови люди по всьому світі.

Так чи інакше, вважаємо доречним і правильним звернути увагу влади на всю цю територію.
[media=61844]

Наведення тут елементарного порядку владі лише додасть, а от облаштування нормальних сходів та доріжок для людей стане незаперечним і великим + Плюсом
[media=61849]

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень