Нашкодите самі собі: Ці речі категорично НЕ можна купувати в секонд-хенді

Можуть принести в будинок погану енергетику або є шкідливими в плані особистої гігієни

Головні убори

Це ті речі, які у кожної людини повинні бути індивідуальними. Попри те, що речі в секонд-хенді проходять обробку, на них можуть залишитися сліди епітелію або шкірний жир колишнього власника.

Спідня білизна, шкарпетки, колготки та панчохи

Білизна - виключно інтимна річ. Такі речі повинні бути тільки особистими. Їх не варто купувати в таких магазинах.

Що стосується шкарпеток, колготок і панчіх, то тут чималу роль також грає особиста гігієна. Але, ще такі товари швидко зношуються і втрачають свій первинний вигляд. Ви ризикуєте витратити більше грошей на придбання шкарпеток, ніж абсолютно нових.

Годинники, дзеркала, прикраси та ляльки

Вважається, що дзеркала здатні вбирати в себе всю негативну енергетику і стати так званим порталом між реальним світом і потойбічним. Годинники зберігають пам'ять про своїх попередніх власників і їх енергетику.

Езотерики вірять, що прикраси і коштовності також можуть притягувати до себе негатив, що погано позначиться на новому власнику. А ось ляльки нерідко можуть використовуватися для наведення шкоди. 

Верхній одяг

Всі речі в секонд-хенді проходять термічну обробку і прання. Такі речі можуть відразу зіпсуватися після такого «догляду».

У «дутих» речах і пуховиках можуть утворитися грудки з наповнювача. Це призведе до того, що пальто не буде зігрівати так, як робило це раніше. Крім того «дуте» пальто вбирає в себе неприємний запах магазину, від якого дуже важко позбутися.

Вовняні речі

Під час термообробки співробітники секонд-хенду зовсім не звертають увагу на те, при яких температурах і оборотах потрібно прати ті чи інші речі. Під час неправильної обробки тканина буде псуватися. Без особливого догляду вовняний одяг втратить свій вигляд і зігріваючу функцію.

Джерело: Главред

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Анна Карпець

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень