100%-й спосіб позбутися запаху секонд-хенду: спрацює, навіть якщо аромат «в’ївся»

Усе можна виправити

Магазини вживаного одягу заполонили наші міста. Це й зрозуміло, адже там люди можуть купити непогані речі за невеликі гроші, а іноді й вдається знайти хороший брендовий одяг.

Проте є один мінус – запах. Засіб, яким дезінфікують речі, дуже концентрований і не зникає після прання.

Але досвідчені господині знають, як позбутися цього неприємного запаху.

Як треба прати речі з секонд-хенду

Завжди читайте етикетки, які є на виробах. Перше, що треба зробити, коли принесли додому обновку з секунда, це випрати на максимально допустимій температурі. До того ж порошку беріть вдвічі більше, ніж зазвичай. Звісно, не забудьте провести ще один цикл полоскання. Сушіть вживаний одяг лише на вулиці, так сморід швидше вивітриться. Потім попрасуйте з парою і запаху не залишиться.

Що робити, якщо ви досі відчуваєте запах дезінфектора

Якщо перший спосіб не допоміг усунути проблему, є 100% спосіб. Візьміть холодну воду і додайте нашатирний спирт у пропорції 10 мл спирту на 1 л води. Бавовняні речі замочіть у розчині на 1 годину, а вовну і синтетику – на 6 годин. Після цієї обробки сушити одяг треба теж на вулиці. Цей спосіб підходить для білих, чорних та кольорових речей. Якщо і після цього відчувається запах, запустіть цикл прання з додаванням кількох крапель ефірної олії.

Джерело: telegraf

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень