Кролик лютуватиме: У чому не можна зустрічати Новий рік 2023

Аби не відлякати удачу

Символом Нового 2023 року буде Чорний Водяний Кролик. У китайській астрології кролик символізує терпіння та удачу, проте не варто злити цю тваринку.

Чого краще уникати у новорічному образі

У новорічну ніч Кролик не оцінить багато золота. Головним ворогом Кролика буде вогненна стихія. Тому золоті прикраси та одяг відлякуватимуть від вас удачу. Тож не одягайте такі прикраси та блискучий одяг. Не одягайте також червоний колір. Оберіть прикраси зі срібла та одяг у такому ж тоні.

Астрологи радять не одягати прикраси з таких мінералів: рубін, пірит, сердолік, бурштин, гранат, та опал. Вони можуть викликати неконтрольовану агресію, яка зіпсує новорічну ніч усім гостям.

Кролик – скромна і тиха тваринка, тому, аби залучити його прихильність, не надягайте громіздку біжутерію та одяг, на якому багато декору. Краще віддайте перевагу одному тону і під нього підберіть стильні аксесуари.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень