Викинули усе, що було у квартирі, під ноги сусідам: У Луцьку нові власники прибирали житло (ФОТО/ВІДЕО)

Довелося викликати мунварту

В одну з багатоповерхівок Луцька заїхали нові власники квартири. Готуючи житло до ремонту, вони викинули усі речі попередніх мешканців просто на вулицю під ноги сусідам.

Про це повідомив департамент муніципальної варти Луцької міської ради. Зокрема, у Фейсбуці вони опублікували такий допис:

Ось таку «картину» виявив інспектор відділу контролю за благоустроєм та санітарним станом міста департаменту муніципальної варти Луцької міської ради, реагуючи на звернення небайдужих громадян по вул. Дружби Народів, 11, що у м. Луцьку, – йдеться у дописі.

Інспектор склав на винуватця протокол, який передадуть на розгляд адміністративної комісії при виконкомі Луцької міськради, яка і визначить міру покарання. Чоловіку загрожує штраф до 1 360 грн.

Також він отримав припис на обов’язкове прибирання території від залишеного ним сміття.

Чи складуться тепер у нових мешканців добрі стосунки з сусідами, питання відкрите.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень