Чи можливе таке в Рівному? Будівельний кран застряг під мостом у Луцьку (3 ФОТО)

«Щось пішло не так» (с)

Казус із краном став однією з головних подій Луцька. Принаймні привернув загальну увагу і став своєрідною «розривкою» на тлі блекауту.

Отже, під мостом, який з’єднує проспекти Перемоги та Соборності, застряг будівельний кран. Про це Віснику повідомили очевидці.

Неподалік у цьому районі Луцька будують житловий квартал і «трюк» із перевезенням будівельного крана під мостом виконують не вперше, проте цього разу, як видно, щось пішло не так.

Будівельники понад годину визволяли техніку. Зрештою транспортування крана вдалося продовжити у супроводі патрульної поліції.

Подібний казус у Рівному можливий хіба в районі ринку «Дикого», але в нас там нічого не будують. Якщо не враховувати «Авангарду», але це вже інший берег швидкоплинної Усті.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Сергій Шевчук

Сергій Шевчук

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень