Мар’яна Мамонова – військовий медик із Рівненщини – отримала квартиру у Луцьку (ФОТО)

Днями вона народила дитину – практично відразу після повернення з російського полону. Каже: статі дитини не знала до останнього

Військовий медик Мар'яна Мамонова, яку звільнили з полону на останніх тижнях вагітності, у ніч проти 25 вересня народила здорову дівчинку і наразі їх обох уже виписали з пологового будинку.

Дівчинці вже обрали ім’я – малятко назвали Ганною. Однак, як зізнається мама, вона до останнього не знала про стать дитини. Малеча – сильна і після всього пережитого не реагує навіть на гучні розмови, розповіла Мар’яна журналістам ТСН.

– Гучні звуки були в Оленівці, гучні звуки були в Донецьку, тобто ми постійно отримували гучний супровід, – розповідає дівчина.

Вона сама, її чоловік та батьки мріяли лише про одне – щоб дитина народилася в Україні. Чоловік Мар'яни Василь зізнається, що коли йому зателефонували з незнайомого номера – він навіть не повірив, що дружина на волі. Зміг видихнути, лише коли почув голос коханої.

Рідні Мар'яни, коли дізналися, що її звільнили, одразу поїхали до Чернігова – туди мали приїхати автобуси з колишніми полоненими. Ту зустріч, кажуть, забути ніколи не зможуть.

Народжувала військовий медик у Луцькому перинатальному центрі. Зустрічати її із малечею з пологового будинку приїхали не лише рідні та друзі – під лікарнею зібралося кілька тисяч людей.

Не обійшлося і без подарунків – Мар'яні Мамоновій, її чоловікові Василю та новонародженій Ганні подарували квартиру у Луцьку.

Більше - у сюжеті ТСН

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень