Пиячать та матюкають студентів: у Луцьку переселенки «тероризують» цілий район (ВІДЕО)

«Іх дєржава мнє копєйкі платіт, що я вон мусор хожу собіраю»

У Луцьку скаржаться на переселенців, які тероризують район ЛПЗ і матюкають студентів.

Новину з посиланням на скандал у фейсбуці повідомляє телеканал «Конкурент TV».

Внутрішньо переміщені особи, які мешкають у гуртожитку Луцького вищого професійного училища, регулярно розпивають спиртне, матюкають студентів, викидають сміття з балконів і часто поводяться просто неадекватно.

Вже не один тиждень про них гудуть соцмережі. Зокрема, судячи із дописів у фейсбуці, мова йде про кількох жінок – переселенок із міста Бахмут Донецької області.

— Недавно була свідком розмови тієї жінки, що в шапці, з якимось хлопцем. То вона кричала, що «іх дєржава мнє копєйкі платіт, що я вон мусор хожу собіраю».

 

Мене дуже обурили її слова за те «іх дєржава». Поліція приїжджає майже кожен вечір, це нічого не змінить, – пишуть коментатори.

Таких коментарів під дописами, де фігурують панянки з Бахмута, сотні. Про частоту візитів правоохоронців до гуртожитку каже і дільничий Микола Гловацький. Конфліктні ситуації виникають практично щотижня.

Деталі – у відео

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень