У Луцьку росіянину сказали, що дадуть землю, якщо він скаже, що путін – ху*ло, а Крим - український

Це запропонував один з депутатів

Громадянину російської федерації Дем'яненку С. І. хотіли надати дозвіл на розробку проєкту землеустрою на вулиці Грекова, 14 у Луцьку (орієнтовною площею 0,07 га).

Відомо, що чоловік має посвідку на постійне проживання в Україні.

Депутат Луцької міської ради Андрій Лучик зазначив, що в умовах війни з росією, коли весь цивілізований світ накладає санкції на країну-агресорку, не можна надавати будь-який дозвіл громадянину росії.

За його словами, чоловік повинен подати документи на українське громадянство, вивчити мову, історію та висловити свою позицію щодо війни.

— В Україні триває війна, воюємо з росією, а тут громадянин російської федерації подає звернення про те, щоб йому оформили документацію.

 

Можливо, формально там все правильно. Але коли інші країни накладають санкції на росію, ми не можемо собі дозволити такий крок.

 

Я вважаю, що якщо людина тривалий час тут живе, вона повинна подати на українське громадянство, прийти у сесійну залу і сказати, чий Крим, хто такий путін, а тоді подавати документи, – наголосив депутат.

Депутати не підтримали цей проєкт рішення.

Джерело: Конкурент

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень