Дівчина з Луцька виходить заміж за фіналіста «Холостячки» (ФОТО/ВІДЕО)

Їй 21 рік

Учасник другого сезону романтичного реаліті «Холостячка» Роман Свечкоренко освідчився своїй коханій Валерії Чернецькій, з якою почав зустрічатися після закінчення проєкту.

На своїй сторінці в Instagram Роман оприлюднив скриншот новини одного з українських ЗМІ, журналісти якого написали, що він зірвав виставу в театрі, щоб освідчитися своїй коханій.

Однак сам Свечкоренко зазначив, що спектакль зупинився через те, що у Валерії трапилася панічна атака. При цьому він дійсно зізнався дівчині у своїх почуттях і запропонував офіційно оформити їхні стосунки.

Роман Свечкоренко: що про нього відомо

Роман прийшов на проєкт «Холостячка», головною героїнею якого була Злата Огнєвіч. Тоді він ще був офіційно одружений, хоч і не жив разом з дружиною і дитиною. Тому Злата прийняла рішення відпустити його додому, щоб він вирішив цю проблему.

Пізніше він повернувся до проєкту, але так і не став переможцем. «Холостячка» відмовила йому за крок до фіналу.

Після закінчення проєкту Свечкоренко почав зустрічатися з Валерією. Відомо, що дівчина - дизайнер. Практично одразу вони почали жити разом і навіть завели собаку. Зараз вони вирішили одружитися.

Що відомо про майбутню дружину Свечкоренка:

Валерія Чернецька – донька члена луцького виконкому, ексдепутата Луцької міської ради, ексдепутата Київської міськради, бізнесмена Олега Чернецького. Мама дівчини –Ірина Чернецька, власниця салону краси в Луцьку та кав’ярень «Не про хліб».

Дівчині – 21 рік, вона проживає в Києві. Крім того, вона – популярний блогер, її акаунт в Інстаграмі зібрав вже 177 тисяч фоловерів

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Собаку з двома нашийниками бачили у Новому Дворі

У Новому Дворі помітили собаку. На вигляд це довгошерста німецька вівчарка, має два нашийники.

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Більше оголошень