Дівчина з Луцька виходить заміж за фіналіста «Холостячки» (ФОТО/ВІДЕО)

Їй 21 рік

Учасник другого сезону романтичного реаліті «Холостячка» Роман Свечкоренко освідчився своїй коханій Валерії Чернецькій, з якою почав зустрічатися після закінчення проєкту.

На своїй сторінці в Instagram Роман оприлюднив скриншот новини одного з українських ЗМІ, журналісти якого написали, що він зірвав виставу в театрі, щоб освідчитися своїй коханій.

Однак сам Свечкоренко зазначив, що спектакль зупинився через те, що у Валерії трапилася панічна атака. При цьому він дійсно зізнався дівчині у своїх почуттях і запропонував офіційно оформити їхні стосунки.

Роман Свечкоренко: що про нього відомо

Роман прийшов на проєкт «Холостячка», головною героїнею якого була Злата Огнєвіч. Тоді він ще був офіційно одружений, хоч і не жив разом з дружиною і дитиною. Тому Злата прийняла рішення відпустити його додому, щоб він вирішив цю проблему.

Пізніше він повернувся до проєкту, але так і не став переможцем. «Холостячка» відмовила йому за крок до фіналу.

Після закінчення проєкту Свечкоренко почав зустрічатися з Валерією. Відомо, що дівчина - дизайнер. Практично одразу вони почали жити разом і навіть завели собаку. Зараз вони вирішили одружитися.

Що відомо про майбутню дружину Свечкоренка:

Валерія Чернецька – донька члена луцького виконкому, ексдепутата Луцької міської ради, ексдепутата Київської міськради, бізнесмена Олега Чернецького. Мама дівчини –Ірина Чернецька, власниця салону краси в Луцьку та кав’ярень «Не про хліб».

Дівчині – 21 рік, вона проживає в Києві. Крім того, вона – популярний блогер, її акаунт в Інстаграмі зібрав вже 177 тисяч фоловерів

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень