Що не заборонено – значить дозволено: з Нового року один з комунальних тарифів злетить на 50%

Попри те, що тарифи на тепло, газ та світло Верховна Рада «заморозила», інші платежі зростуть

Йдеться про тарифи на вивезення сміття. У багатьох містах тариф переглянуть 1 грудня.

Найбільше послуга подорожчає в Одесі, адже тут його не переглядали з 2018 року. Міська рада в Одесі провела розрахунки та визначила новий економічно обґрунтований розмір тарифу.

Оскільки у місті послуги налає одразу чотири компанії, то для них діятимуть такі тарифи:

  • для населення, яке проживає в багатоквартирних житлових будинках, – від 33,99 грн/міс до 35,49 грн/міс на одну особу (з ПДВ);
  • для населення, яке проживає у житлових будинках приватного сектора, – від 58,68 до 1,26 грн/міс на одну особу (з ПДВ).

Зважаючи на те, що мешканці приватного сектору платять наразі 33 гривні з людини на місяць, то тариф наразі злетить на 50%.

Нові тарифи на послуги з вивезення побутових відходів запрацюють з 1 грудня, а уже у січні мешканці міста отримають нові платіжки.

Торкнулося підвищення тарифів на вивіз сміття й інших міст. У Києві – тарифи було переглянуто ще у серпні. Тоді ж переглянули тарифи на сміття й у Рівному. А у Чернівцях вивезення сміття подорожчало з 1 листопада. У середньому мешканці Чернівців платитимуть за вивіз сміття на 10 гривень більше.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень