6 речей у будинку, які накопичують негативну енергію

Зробіть вдома перевірку

Усі предмети володіють певною енергетикою. Деякі з них можуть бути причиною негативних подій у вашому житті. Тому потрібно регулярно проводити рейди у своїй оселі, аби вчасно виявляти ці речі. Вони буквально висмоктують радість та щастя з життя сім’ї.

Одяг, який не одягали понад рік

Є правило — якщо 1 рік не носите річ, її можна без сорому викинути, продати, подарувати. Ви вже все одно її не носитимете, вони лише створюють шум у вашому гардеробі, тобто не мають наповненої енергетики, а несуть лише порожнечу. Це дорога до сварок, грошових втрат і навіть до самотності. Перегляньте свої речі у шафі і позбудьтеся зайвого, аби у дім прийшла нова позитивна енергетика.

Взуття та сумки, які вийшли із моди

Все, що вже неактуальне, не приносить вам насолоди. Тому усе потрібно викидати. Особливо, якщо це вироби з натуральної шкіри. Виходить, що якась тварина віддала своє життя, щоб пилитися у вашій шафі. Такі предмети автоматично несуть мертву енергетику. Віддайте їх на переробку або спаліть.

Пил на дзеркалах

Пил притягує до будинку негатив. Такі дзеркала засмоктують у себе усю позитивну енергію. При цьому чим більше за розмірами дзеркало, тим більше негативу воно здатне продукувати. Дивитися у таке дзеркало не можна, негайно приведіть його до ладу. Якщо дзеркало пов’язане з поганими спогадами, його також потрібно винести з дому.

Зламані електроприлади

Все, що вийшло з ладу, має бути не смітнику. Воно може стати причиною «поломки» у вашому житті. Навіть народні прикмети свідчать, що розбиті чашки і тарілки потрібно викинути, а не залишати вдома і точно не використовувати. До будинку, забитого старою технікою, не потрапляють нові речі. Енергетика поломок відлякує все нове, у тому числі і грошові канали.

Засохлі квіти

Засохлі квіти – символ в’янення та смерті. Як тільки бачите, що букет почав в’янути, без жалю виносьте його з дому. Те саме стосується і мертвих квітів у горщику. Будинок, де багато засохлих квітів, ніколи не буває гостинним та радісним. Часто засохлі квіти приносять хвороби. Їхня мертва енергія сприяє падінню імунітету.

Брудний посуд

Немитий посуд порушує гармонію у домі і створюється відчуття занедбаності. Цей розсадник мікробів – магніт для негативу. Чим довше брудні предмети залишаються у вашому полі зору, тим гірше ви почуваєтеся вдома. Якщо ж у вас у будинку постійно брудний посуд, придбайте посудомийну машину, можливо, це допоможе заощаджувати час, а кухня знову стане місцем, де приємно бути.

Джерело: pixelinform

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень