Чарівна дата 22.12.2022: Як привернути удачу у день шести двійок

Можна стати щасливішими

Нумерологи кажуть, що дата 22.12.2022 має особливу енергетику і навіть називають цей день чарівним. Підсилює енергетику шести двійок четвер. Тож ті, хто вірять у вищі сили, цього дня можуть залучити удачу та достаток. Щоправда, якщо правильно скористаються енергією цього дня.

Що потрібно робити 22.12.2022

Двійки в астрології означають спокій, впевненість та рівновагу. Ця цифра — символ дипломатії та дружби. Тому цього дня треба вести переговори, підписувати важливі папери та домовлятися про довгострокову співпрацю.

Загальне число цієї дати – 4. Це цифра тіньової планети Раху, головними властивостями якої є холоднокровність, обережність та терпіння.

Тобто, 22 грудня 2022 року потрібно діяти лише після ретельного зважування кожного свого кроку та рішення.

Двійка в нумерології має жіночий початок і водночас означає гармонію, симетрію, подвійність та союз. Тому цього дня буде успішним початок нових стосунків.

Як не проґавити шанс

Аби енергія магічної дати принесла успіх, цього дня не можна перш за все насміхатися з двійки. Не можна сварити дітей, якщо вони принесли зі школи таку оцінку. Під забороною сьогодні плітки та пересуди.

Цього четверга потрібно досконало виконувати свою роботу, уникати конфліктів з колегами та незнайомими людьми. Це може зіпсувати кар'єру.

Тим, хто хоче досягти успіху у творчому житті, не слід сумніватися у собі, думати про погане та піддаватися негативним емоціям інших. Тоді цей день принесе вам матеріальний та духовний успіх.

Джерело: Ukr.Media

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень