На Новий рік росіяни намагатимуться максимально зашкодити енергосистемі України, – Галущенко

Хочуть зіпсувати свято...

На Новий рік та у період зимових свят російські війська можуть спробувати завдати значного удару по енергосистемі України. Про це заявив міністр енергетики України Герман Галущенко.

Росіяни не відмовилися від обстрілів енергосистеми. Вони прив'язуються до певних дат. І, можливо, Новий рік – це одна з таких дат, коли вони спробують максимально завдати шкоди нашій енергосистемі, – каже міністр.

Він також підкреслив, що масштаби можливого обстрілу чи збитків оцінити складно.Однак є велика надія на роботу Збройних Сил.

З останніх обстрілів видно, що рівень захисту наших об'єктів досить високий. Це дає нам віру в те, що навіть якщо будуть потрапляння, ми швидко їх відновлюватимемо, – зазначив Герман Галущенко.

Він також додав, що у випадку відсутності обстрілів українці можуть розраховувати на кілька днів безперебійного енергопостачання з нагоди новорічних свят.

З кожним днем ситуація в енергетичній сфері налагоджується: вдається збільшити виробництво електроенергії й доправити її до споживачів.

Джерело: РБК-Україна

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень