Ці п’ять суконь повинні бути в шафі кожної дівчини (ФОТО)

Наряди для ділової зустрічі і для важливого побачення

Базовий універсальний гардероб має бути у кожної жінки. Тоді у вас завжди буде що одягнути на ділову зустріч, прогулянку з приятельками або романтичне побачення. Звичайно, демократичність моди зараз дозволяє в будь-яке місце надіти зручні джинси, футболку або джемпер, але стилісти все ж рекомендують доповнити свій гардероб декількома сукнями.

Маленьке чорне плаття

Темне плаття середньої довжини — базова модель, яку зручно комбінувати з жакетами, аксесуарами і різним взуттям. Маленьке чорне плаття можна надіти з класичними човниками на високих підборах, а можна трохи похуліганити і доповнити стриманий наряд кедами. Важливо, щоб маленьке чорне плаття сиділо на вас ідеально. Не економте на цій деталі гардероба, адже якісне чорне плаття прослужить вам багато років. Знайдіть той наряд, в якому відчуєте себе на 100% впевненою в собі і привабливою.

Сукня-сорочка

Сукня-сорочка теж поєднується з будь-яким взуттям. Вона відмінно виглядає в романтичному образі. Для цього образ варто доповнити довгими сережками, капелюхом, чобітьми або класичними човниками, а можна перетворити плаття в елемент спортивного стилю, взувши масивні кросівки.

Сарафан на широких бретелях

Жіночні сарафани зі штучної шкіри, замші або вельвету стануть вашою паличкою-виручалочкою восени і взимку. Вони відкривають ноги, тому можна приміряти теплі, але яскраві колготки, надіти футболку або блузу, а зверху накинути будь-який джемпер або жакет. Такий образ завжди виглядає мило, жіночно і дуже актуально.

Вечірня сукня

У гардеробі кожної дівчини має бути плаття, яке виглядатиме бездоганно, підкорюватиме серця і допоможе вам бути в центрі уваги. Вибирайте те, що підкреслює плюси фігури та ідеально вписується в стиль. Не бійтеся яскравого одягу, для особливих випадків такі наряди особливо доречні.

В'язане плаття

Обирайте моделі з трикотажу, який тримає форму. Особливо ефектно сукня буде поєднуватися зі шкіряною косухою і важкими черевиками.

Джерело: Ukr.Media

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень