Джинси, які виглядають дешево: 4 ознаки (ФОТО)

Вони спрощують і роблять дешевим весь образ

Спочатку джинси були одягом робітників. Зараз без них не обходиться майже жоден гардероб. Але як і в будь-якій речі, є те, що робить їх дуже дешевими і навіть неохайними. А є такі варіанти, які виглядають недешево і презентабельно.

Стилістка Тетяна Бєлявіна в Інстаграм пояснила, від чого це залежить.

ДЕШЕВИЙ КОЛІР

Так, джинси особливою палітрою кольорів не вирізняються, але навіть серед синього, сірого та чорного є варіанти, які виглядають дешево.

Дивіться приклади, описати складно.

Як правило, це:

  • нерівномірне фарбування,
  • потертості, ніби брудні,
  • колір синій/сірий з жовтим відливом.

Такі варіанти будуть чудово виглядати, якщо ви віддаєте перевагу стилю Гранж (він відкидає прийняті стандарти у вбранні – розкіш, акуратність, охайність, витонченість). Якщо це - не ваш стиль, то в інших випадках такий колір забезпечить, скоріше, неохайний, ніж презентабельний вигляд.


ДЕШЕВА ТКАНИНА

Джинсова тканина у цьому випадку дуже м'яка. Після першого дня носіння з'являються витягнуті опуклості на колінах і на п'ятій точці, і вони не зникають навіть після прання.

А опуклості та заломи ніколи не виглядали дорого

ЗАСТАРІЛІ ПОТЕРТОСТІ

Потертості по центру джинсів застаріли. Сучасні джинси повинні бути рівномірно забарвлені, причому, неважливо, якого вони кольору - світлого чи темного.

А якщо ще є горизонтальні потертості в районі паху, то це - зовсім треш. Дивіться приклади:

КУЛІСКА ТА ПРИКРАСИ

Вишивки, каміння, стрази – це завжди виглядало дешево, а нині - давно застаріло. Мало хто вибирає такі варіанти, але раптом… Навіть у магазині виділили метеликів, як великий плюс моделі.

Куліска (шнурочок) – це окрема пісня. Чомусь тепер її ставлять скрізь. Але вона дає великий відсоток спорту в образ і тому підходить далеко не у всі комплекти. Якщо хочете більш універсальний варіант, вибирайте джинси зі звичайним поясом.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень