7 ознак, що ви маєте поганий смак у виборі одягу

Змініть підходи до формування гардероба

Фото з bhub.com.ua

1. Шафа забита одягом, який ви не носите

Вміння легко скласти гардероб, використовуючи обмежену кількість одягу - є ознакою гарного смаку. Такий гардероб складають з базових речей, які добре поєднуються між собою.

2. Одяг погано на вас лежить

Одяг з модних блогерів чи знаменитостей не завжди так само добре лежатиме на вас. Тому краще підбирати речі гардеробу, орієнтуючись на свою фігуру і кольори, які вам личать. Вдалі фасони підкреслюють гарний смак їхньої хазяйки.

3. Цілковита відсутність аксесуарів

Аксесуари роблять образ завершеним та оригінальним. Ремінь, шарф, намисто, кільце, шапка або капелюх, брошка - всі ці акценти надають вбранню завершений вигляд та нотку індивідуальності. Без аксесуарів образ виглядатиме незавершеним і тьмяним.

4. Ви почуваєтесь некомфортно у своєму одязі

Одяг - окремо, а ви - окремо. Такі відчуття з'являються, коли ви одягаєте те, що не відповідає вашим почуттю стилю та індивідуальності. Тому, найперше, треба прислухатися до себе, а не до законодавців моди. А ось людина з поганим смаком змушує себе носити речі, які їй не дуже подобаються, щоб довести, що вона може виглядати добре. 

5. Ваш одяг недоглянутий 

Доглянутість та охайність – головні критерії гарного смаку. Стежте, щоб на одязі не було плям, дірок, ниток, що стирчать. Одяг з такими недоліками не варто тримати у гардеробі.

6. Ви одягаєтеся, щоб справити враження

Ознака людей з поганим смаком у моді – це спроба одягатися «надмірно». Вони намагаються носити всі тренди одразу для того, щоб справити враження на інших. Така поведінка вбиває індивідуальність стилю і перетворює людей на безликі копії картинок із Instagram або Pinterest.

7. Ви боїтеся порушити правила

Мода - це ще й експерименти, вміння змінюватися і водночас лишатися собою. Тому не зациклюйтеся на образах, які вам личили якісь один-два десятки тому. Гарний смак - це вміння вносити у свій гардероб і новизну. 

Джерело: Апостроф

 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Теги: стильмода
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень