Вдягати це після 40 років – ознака відсутності смаку

7 предметів гардероба, від яких варто відмовитися стильним зрілим жінкам

Уггі

Після 40 років жінка зі смаком не може дозволити собі ходити у цьому зручному взутті. Бо в уггі вона буде виглядати так, наче одягнула піжаму чи домашній халат.

Помітні логотипи на одязі

Після 40 років жінка має виглядати елегантно і її одяг не може «кричати» про належність до того чи іншого бренду. Зрозуміло, що логотипи – це аж ніяк не про елегантність.

Рвані джинси і моделі з низькою талією

Надмірна відвертість в одязі після 40 років виглядає смішно і дивно. Тому відмовтеся від джинсів, які відкривають живіт, навіть якщо він у вас ідеальний, чи привертають увагу до ніг.

Укорочені топи

Це з тієї ж серії, що у попередньому розділі. У 40 років  жінка має привертати увагу до себе іншими способами, а не застосовувати хитрощі юних дівчаток.

Шкіряні мініспідниці

Відмовтеся від цього виду одягу, якщо не хочете виглядати так, ніби несамовито женетеся за молодістю, відмовляючись від прийняття свого реального віку. 

Куртки-бомбери

Вони створюють бунтарський образ. А в 40 років прагнути виглядати революціонеркою на барикадах – смішно. Ви людина з досвідом і мудрістю. І саме це маєте підкреслювати своїм виглядом.

Лосини з принтами

18-20-річні дівчатка у лосинах нікого не здивують. Інша справа – жінка, якій за 40 років. Хочете підкреслити свій вік – одягайте лосини. Якщо ж хочете виглядати стильною жінкою, яка має смак, носіть їх лише на спортивні заняття.

Джерело: Главред

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень