Нардеп Соломчук з Рівного змусив Мамку нервуватися в ефірі (ВІДЕО)

Представнику ОПЗЖ не сподобалося зауваження щодо підтримки ФОПів

В ефірі телеканалу «НАШ» сьогодні обговорювали питання ескалації конфлікту на Донбасі. Гостями студії стали народний депутат від «Слуги Народу» Дмитро Соломчук  та народний депутат «Опозиційна платформа – За життя» Григорій Мамка.

В ефірі підіймати питання виконання мінських домовленостей і перемир’я на Сході. Дмитро Соломчук наголосив, що під час виступу Головнокомандувача Збройних Сил України Руслана Хомчака сесійну залу залишив представник ОПЗЖ Григорій Мамка.

Соломчук нагадав, що крім питань військової ситуації, депутати мали погодити й виділення допомоги ФОПам, які змушені зупинити роботу через погіршення епідеміологічної ситуації в регіоні. Григорій Мамка після зауваження розхвилювався, докладніше у відео:

Радіо ТРЕК у Telegram і Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень