Бо «наш президент – один з найкращих лідерів сучасного світу», як стверджує Єрмак?

«Слуга народу» проситиме Зеленського йти на другий термін, - Арахамія

[media=221050]

Голова політради «Слуги народу» Давид Арахамія заявив, що партія проситиме Володимира Зеленського йти на другий президентський термін, повідомляє Радіо Трек з посиланням на «Інтерфакс-Україна».

За словами Арахамії, члени політичної партії «Слуга народу» мають намір закликати Володимира Зеленського балотуватися на другий термін.

«Ми будемо просити його йти на другий термін. А як він вирішить – це вже його особисте рішення», - сказав Арахамія на брифінгу після з'їзду партії в суботу, 13 березня.

Партія «Слуга народу» також затвердила нову редакцію свого статуту.

Відтепер у складі партії буде два великих керівних органи – політична рада, яку безпосередньо формує з'їзд партії, і національна рада громад. Аналогічна структура буде повторюватися на регіональному рівні.

Зокрема, й Олександр Дубінський, який потрапив під санкції США і був виключений з парламентської фракції «СН», увійшов до нового керівного органу партії – Національної ради громад.

Олександр Дубінський

Склад Нацради громад оголосив голова партії Олександр Корнієнко. Він уточнив, що Національна рада громад складається з голів обласних організацій партії та київської міської та криворізької міської організацій.

Так, туди увійшли голова Київської обласної організації партії Олександр Дубінський, Київської міської – Микола Тищенко, Криворізької міської – Юрій Корявченков.


Народний депутат Олександр Качура очолив Кримську республіканську організацію партії. Голова фракції «Слуга народу» у ВР Давид Арахамія увійшов до складу Нацради громад як очільник Миколаївської облорганізації партії.
 

Від Рівненщини до складу Нацради громад – очільник обласного осередку партії «СН» Юрій Ліпський

Наші новини у Telegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Микола Кульчинський

Микола Кульчинський

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень