Кінець кнопкодавству. В Раді запрацює «чарівна» кнопка

Вона буде сенсорною

У Верховній Раді України з цього тижня запрацює спеціальна сенсорна кнопка, яка унеможливить неперсональне голосування та кнопкодавство, повідомив спікер Дмитро Разумков.

Встановлена система пройшла перевірку відповідної організації. Також для відстеження порушень під час голосування у залі встановили додаткові камери, повідомляють ФАКТИ.

 Ми багато про це говорили. Щось вже зроблено, а щось буде запроваджене з цього тижня, а саме встановлення камер, – зазначив Разумков.

Наразі відбувається оновлення системи Рада. Зокрема вони дозволять використовувати біометричні показники людини, аби точно зробити неможливим кнопкодавство. Наразі вивчаються можливість встановлення вітчизняного та іноземного виробництва.

Дмитро Разумков висловив сподівання, що  найближчим часом вдасться «прив’язати» картку депутата до конкретного місця, аби бачити, з якого місця або за кого проголосував той чи інший нардеп.

Нагадаємо, кнопкодавство є серйозним порушенням законодавства, і якщо суд визнає народного обранця винним, він автоматично втратить повноваження. 

За матеріалами ФАКТИ

Наші новини у Telegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень