У Рокитному від вогню врятували майно на 50 тисяч гривень

Йдеться про два житлових будинки та господарчі приміщення

Напередодні в приватному секторі на вулиці Івана Франка в селі Рокитне палали будівлі. Детальніше про врегулювання пожежі розповідає інспектор головного управління ДСНС у Рівненській області, Дмитро Мельник:

– За вказаною адресою негайно виїхав черговий караул рокитнівських вогнеборців 10-ї державної пожежно-рятувальної частини ГУ ДСНС у Рівненській області. На момент прибуття рятувальників на місце виклику, дерев’яна господарча будівля була повністю охоплена вогнем. Частково пожежа вже поширилася на поруч розташовані два житлові будинки.

 

Оцінивши ситуацію, рятувальники оперативно подали на гасіння пожежі два водяні стволи. Протягом майже години напруженої роботи пожежу вдалося приборкати. Вогонь знищив господарчу будівлю, а також частково пошкодив покриття одного житлового будинку та зовнішнє оздоблення іншого.

Вогнеборцям вдалося врятувати дві житлові оселі, дві допоміжні споруди та домашнього майна на суму близько 50 тисяч гривень. Причина пожежі наразі встановлюється.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень