Вночі у Рівному евакуювали людей

Через пожежу, що трапилася на вулиці Князя Романа

13 вересня о 00:50 в Службу порятунку за номером «101» почали надходити повідомлення, що в місті Рівне на вулиці Князя Романа, 4 з квартири йде дим.

За вказаною адресою виїхали дві пожежні автоцистерни, одна автодрабина та оперативно-координаційний центр ГУ ДСНС. За декілька хвилин, прибувши на місце події, було встановлено, що пожежа виникла у квартирі на 4-му поверсі п’ятиповерхового житлового будинку.

Сходові марші п’ятиповерхівки були повністю задимлені. Одне відділення вогнеборців в апаратах захисту органів дихання швидко проникли у палаюче помешкання. Відразу біля дверей вони виявили непритомного чоловіка. Рятувальники винесли його на свіже повітря та до приїзду медиків, застосовуючи реанімаційні заходи, привели чоловіка до свідомості.

Тим часом, друге відділення бійців Держслужби з НС за допомогою водяних стволів швидко ліквідували пожежу та не допустили розповсюдження вогню за межі осередку загоряння. О 01:15 пожежу було локалізовано, а о 02:00 повністю ліквідовано.

         Зважаючи на сильне задимлення на верхніх поверхах, рятувальники здійснили поквартирний обхід та евакуювали на вулицю 14 громадян, з яких двоє малолітніх дітей. Через півгодини, після провітрювання сходових прольотів, мешканці повернулись до своїх квартир.

Тим часом, у трикімнатній квартирі вогнем було пошкоджено балконну раму, міжкімнатні двері, речі домашнього вжитку, закопчено стіни та стелю, знищені шафа та ліжко в одній із кімнат.

      Господар квартири, 1973 року народження, отримав термічні опіки полум’ям нижніх кінцівок ІІ ступеня, опіки верхніх дихальних шляхів та отруєння продуктами горіння. У важкому стані  госпіталізований у  відділення детоксикації Рівненської обласної лікарні.

Причина пожежі та завдані вогнем матеріальні збитки встановлюються. Про це повідомляє ГУ ДСНС у Рівненській області.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Оксана Герасимчук

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень