«Нам сказали, що Настя в комі»: рідні самі знайшли доньку після ДТП у лікарні в Польщі

Вона поверталася додому з Кракова

Після смертельної аварії у Польщі станом на сьогодні ідентифіковано тіла вже всіх 5-ти загиблих. 24 громадянина України залишаються у лікарні. 9 з них у важкому стані.

Серед них і Анастасія з Кам’янця-Подільського.

Про долю Анастасії Кочеткової довгий час не було нічого відомо, хоча її ім'я значиться в списку пасажирів, які були в автобусі.

Рідні кажуть, що вона їхала з Кракова додому і купувала квиток саме на цей автобус.

Після ДТП схожу на неї дівчину опізнали в одній з лікарень Перемишля, пише видання «Е».

«Анастасія 5 березня в одинадцять вечора сіла в автобус в Кракові. Подзвонила мамі і повідомила, що вже в автобусі їде додому. 23:16 – це той час, коли вона в останній раз заходила в месенджер.


В 9 ранку наступного дня Анастасія повинна була бути в Хмельницькому.


Вже після обіду до мене зателефонувала мама і каже, що, мабуть, щось не так, тому що з Анастасією немає зв'язку, хоча дочка вже повинна бути вдома», – розповіла колишня колега Анастасії Альбіна Гуменюк.

Рідні подивилися маршрут автобуса, який виїхав з Познані, і зрозуміли, що він їхав через Краків.

Тому дівчина з великою ймовірністю могла сісти саме в нього. У консульстві підтвердили, що Анастасія купила квиток на цей автобус.

«Ми зателефонували в консульство, і там підтвердили, що Анастасія була серед тих, хто купував квиток на цей автобус. Там вказується прізвище пасажира, адже перетинається кордон.


Консул сказав, що не знає, в якій вона лікарні, тому що евакуювали десятки постраждалих людей і розвозили в різні госпіталі. На той момент ще не було повністю зібраної інформації, хто і в якій лікарні перебуває.


Говорив, що під час аварії речі поразкидалися, і не всі пасажири тримали при собі документи... Тому на той момент зрозуміти, хто є хто, було важко», – розповіла Альбіна.

Рідні зайнялися пошуком Насті самостійно і виявилося, що вона знаходиться в комі в одній з лікарень Перемишля.

«У неї забинтоване обличчя. Вона в реанімації у комі, але жива. Тоді ж зателефонував консул і сказав, що все ж є ймовірність, що ця дівчина – Настя. Щоб її впізнати, сказали мамі терміново виїжджати до Польщі, тож вона й поїхала», - розповіла Альбіна.

Наші новини у Telegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Микола Кульчинський

Микола Кульчинський

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень