Надзвичайно смачні картопляні пампухи з м’ясом: 30 хв і готово! (РЕЦЕПТ)

Замість м'яса можна додати фарш, сосиски, курятину чи будь-що, що вам до вподоби

Якщо у вас залишилось учорашнє картопляне пюре, на приготування цієї диво-страви вам знадобиться всього пів години. Нічого складного робити не доведеться, а більшість складників, впевнена, знайдуться на вашій кухні

Інгредієнти:

  • картопля – 450-500 г
  • м’ясо або фарш – 300 г
  • яйця – 2 шт.
  • борошно – 5 ст.л.
  • сіль, перець, зелень – до смаку
  • панірувальні сухарі – для прикраси

Приготування:

Картоплю треба відварити і розім’яти до стану пюре (а можна взяти і вже готове – те, що не вдалося доїсти за першим разом).

М’ясо відварюємо до готовності і пропускаємо через м’ясорубку, а якщо використовуєте фарш – обсмажте його на сковорідці до напівготовності.

Замість м’яса чи фаршу можна взяти і шинку, копчену курку, бекон, ковбасу або сосиски – нічого страшного не станеться, тут все залежить лише від ваших смакових вподобань і можливостей.

З’єднуємо картопляне пюре з м’ясною частиною, додаємо яйця та борошно. Підсолюємо, перчимо, даємо зелень і добре все перемішуємо.

З маси, що вийшла, робимо кульки. Їх можна обваляти в панірувальних сухарях (а можна обійтися й без цього) та обсмажуємо у розігрітій олії до золотистого кольору. Олії потрібно зовсім небагато – пончики не мають тонути в ній!

Джерело: trserial

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень