Надходження до бюджетів на Рівненщині перевищили показники минулого року

Приріст склав понад 220 мільйонів гривень, - каже голова ОДА Віталій Коваль

Рівненщина - друга в Україні за темпами росту доходів з місцевих бюджетів у першому кварталі. У січні-березні 2021 року область забезпечила надходження на 16 відсотків більше, ніж на цю дату торік. Приріст склав понад 220 млн грн.

Очільник Рівненської ОДА Віталій Коваль

Ми перші зі сплати ПДФО – плюс 163 мільйонів гривень, треті зі сплати за землю – плюс 12,8 млн та шості - з єдиного податку (+23 млн) та податку на нерухоме майно (+4,9). Загалом, до загального фонду місцевих бюджетів області надійшло понад 1,6 млрд грн власних доходів.

 

Попри пандемію, продовжуємо тримати високу планку. Торік Рівненщина теж була в лідерах з виконання місцевих бюджетів, - зазначив голова ОДА Віталій Коваль.

На його переконання, таких результатів вдалося досягти завдяки комфортним умовам для представників бізнесу у регіоні, детінізації бізнесу, інвентаризації земель, наданню сучасних сервісних послуг.  

Радіо ТРЕК у ТelegramViber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень