Покращити безпекове середовище Рівненщини можна за 8 млн грн

Голова ОДА Віталій Коваль переконаний, камер спостереження в області недостатньо

Незабаром на Рівненщині може запрацювати система «Безпечна Рівненщина». Нині в області уже функціонує майже шість сотень камер відеоспостереження, проте їх замало, аби ефективно реагувати на злочини, зазначив голова Рівненської ОДА Віталій Коваль.

Основна ідея програми - не лише встановити додаткові камери спостереження, а й запустити новий сервер і програмне забезпечення. Тоді дані зі всіх камер області зберігатимуться на єдиній платформі. Це в рази спростить роботу правоохоронцям. А в області покращиться безпекове середовище, - каже очільник краю.

Вартість програми «Безпечна Рівненщина» - 8 млн грн. На її реалізацію, за словами Віталія Коваля, кошти передбачать в обласному, державному та бюджетах тергромад.

Проєкт «Безпечна Рівненщина» передбачає створення безпечного простору об’єктів соціальної сфери та закладів культури: це школи, садочки, лікарні, музеї тощо. Також планується встановити комплексне відеоспостереження в населених пунктах області та контроль за автомобільними дорогами.

Радіо ТРЕК у TelegramViber: 063-734-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень