На стадіон «Авангард» і дитсадок на Коновальця у Рівному держава не дала грошей (ФОТО)

Бо уряд скоротив видатки з Державного фонду регіонального розвитку на проекти, де є ризики неосвоєння коштів до кінця 2019 року

Про це повідомив міський голова Рівного Володимир Хомко:

10 мільйонів на стадіон зняли і на дитячий садок. Дитсадок будує не місто, а обласне управління капітального будвіництва. Але також Державний фонд регіонального розвитку не виділив на дитсадок. Я майже був впевнений, що з дитсадком буде розвиватись так історія. Крім нас, тобто крім міста, ніхто не виділив ні копійки: ні область, ні держава.

Міський голова вважає, що рішення щодо виділення коштів на дитсадок було прийнято під тиском наполегливих рівнянок. Тим паче, що це був якраз період перед виборами. Бо виділення 130 мільйонів гривень на дитсадок виглядає нереальною сумою. Втім, Володимир Хомко сподівається, що новий голова облдержадміністрації, з яким у нього була розмова щодо цього будівництва, знайде правильне рішення.

Володимир Хомко

Що стосується стадіону, то Володимир Хомко каже таке:

А по стадіону я планую зустрічі відповідні. Хай вже розсядуться по своїх кріслах. Я добре знайомий з міністром розвитку громад і територій Альоною Бабак і побачимо, як там буде укомплектоване Міністерство. Тому будемо їхати і просити кошти. Очевидно, що ми не збираємося будувати виключно за міські кошти стадіон. Зрозуміло, що потрібна допомога держави.

Ще один об’єкт, який мав фінансувати ДФРР - це спорткомплекс на вулиці Макарова. Поки невідомо, чи залишили його у списку фніансування. У пресслужбі ОДА поки не коментують цю тему. А з обласним департаментом капітального будвіництва Радіо Трек поки не вдалося зв'язатися. 

Наші новини у ТelegramНомер у Viber063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень