Вартість реконструкції «Авангарду» зростає: Рівнерада має виділити ще мільйон

Чому так вийшло і на що направлять ці кошти, має пояснити міський голова

Понад мільйон гривень заплатить міська рада за коригування проєкту реконструкції стадіону «Авангард». Відповідна інформація нещодавно з'явилася на сайті публічних закупівель ProZorro. Договір між управлінням капітального будівництва і рівненською фірмою «Орбіта Будпроект» датований шостим серпня, повідомляє UA:Рівне.

Згідно з цим договором, проєктні роботи та експертизу фірма повинна завершити до 23-го грудня цього року.

Поки що офіційної інформації стосовно того, що саме повинні скоригувати в проєкті, немає. Так, у коментарі журналістам речник міськради Микола Прокопчук запевнив, що причини внесення змін до проєкту повинен особисто пояснити міський голова Володимир Хомко - після повернення з відпустки. Попередньо, очільник Рівного має зробити це вже у понеділок, 12 серпня.

З власних джерел UA:Рівне вдалося з'ясувати, що згідно з попереднім проєктом, третина стін стадіону мала бути збережена. Однак під час реконструкції виявилося, що ці конструкції у поганому стані, тож їх необхідно зносити і зводити нові.

Нагадаємо, що проєкт реконструкції «Авангарду» розробляла львівська фірма «Арт-простір», яка отримала з міського бюджету 1,5 млн грн. На стадіоні мають облаштувати трибуни на 14 000 місць з накриттям, штучне освітлення, футбольне поле з підігрівом, 8 бігових доріжок, а також легкоатлетичний манеж. Оголошений кошторис реконструкції – 200 млн грн. Реконструкція споруди стартувала ще у березні, а тендер на її проведення виграла рівненська фірма «Фіалка».

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень