На що рівняни просять гроші з міського бюджету

У вівторок відбулося перше засідання координаційного комітету «Громадського бюджету».

[media=72430]

Зокрема, на ньому розглядали 45 поданих рівнянами проектів. Адже саме комітет прийматиме рішення про те, чи пройде той чи інший проект безпосередньо на голосування. Розпочнеться  воно  5 листопада в шести локаціях Рівного: чотирьох ЖКП, ЦНАПі та міській раді.

Голосуватимуть самі рівняни, таким чином оберуться проекти, що будуть реалізовуватися.

Подані проекти вже вивчили відповідні профільні управління і підготували свої рекомендації комітету, приймати чи не приймати той чи інший проект.

Як розповідає громадський активіст, член координаційного комітету Андрій Токарський, проекти є різноманітні, але більшість з них спрямовані на просторовий розвиток міста.

Це облаштування рекреаційних зон та створення просторів громадських. Це і реалізація певних фестивалів, заходів, для того, щоб підвищити культуру та освіту, а також для здорового способу життя спортивні майданчики, освітні простори

Для прикладу, серед проектів були пропозиції упорядкувати Пагорб Слави та побудувати там фонтан, а також створити мобільний завод для переробки шин.

Нагадаємо, на реалізацію проектів, поданих рівнянами міська влада готова виділити понад мільйон гривень.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Оксана Герасимчук

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень