Результати виборів на Рівненщині

Напереоддні, 31 липня, у новостворених об’єднаних громадах Рівненщини відбулись перші вибори

Вчора у трьох об’єднаних територіальних громадах Рівненщини – Смизькій Дубенського району, Висоцькій Дубровицького району та Пісківській Костопільського району відбулись перші вибори голів та депутатів місцевих рад.

За результатами голосування головою Смизької селищної об’єднаної територіальної громади обрано Пахалюка Миколу Сергійовича, який до обрання був головою Смизької селищної ради. Серед трьох претендентів його кандидатуру підтримали 1269 виборців із 3101, що взяли участь у голосуванні, або 40,92% .

Головою Висоцької сільської об’єднаної територіальної громади обрано Гуру Людмилу Федорівну, яка була головою Висоцької сільради. Серед трьох претендентів її кандидатуру підтримали 723 виборці із 1823, що взяли участь у голосуванні, або 39,66%.

Головою Пісківської сільської об’єднаної територіальної громади обрано Ярмольчука Василя Володимировича, який був головою Пісківської сільської ради. Серед шести претендентів на посаду голови, його кандидатуру підтримали 645 виборців із 1151, що взяли участь у голосуванні, або 56,4%.

Всі обрані голови – безпартійні. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень