Контакти депутатів Рівнеради. Хто відповідальний за ваш округ?

У Рівному презентували унікальну систему комунікації депутатів міської ради з виборцями

У Рівному з’явився унікальний сайт, на якому розмістили контакти депутатів, які закріплені по кожному із 42-х округів.

Платформа ма вигляд інтерактивної карти, де користувач, вказавши адресу, може побачити персональну інформацію депутата, закріпленого за місцем проживання виборця.

Розробку сайту зініціював депутат міськради Назарій Поліщук. Завдяки його ІТ-освіті, веб-рерсурс вдалося розробити за півтора місяця без жодних фінансових витрат. Про можливості ресурсу докладніше розповідає Назарій Поліщук:

 

 

- Виборець може побачити, де йому варто голосувати, опис меж дільниці, який депутат обраний по цій дільниці, по цьому округу, телефон його, електронна скринька, де він приймає виборців, в якому місці і на яку годину. Також є інформація, яку політичну силу представляє депутат, і в якій комісії міськради проводить діяльність. На сайті також розроблена форма, де будь-який громадянин може залишити інформацію про те, що треба зробити. Наша команда відразу буде візуалізувати це і показувати на карті.

 

 За словами Назарія Поліщука, сайт має необмежений потенціал в майбутньому, тобто, туди можна додавати ще безліч цікавої інформації, до прикладу - розподіл та використання бюджетних коштів. Але, в такому випадку, депутатам міськради доведеться подбати про фінансування сайту. На цьому ж етапі веб-ресурс працює для того, аби кожен рівнянин міг знайти контакти будь-якого депутата, зв’язатися з ним і повідомити про певні проблеми. В кінці кожного кварталу розробники обіцяють оприлюднювати звіти роботи депутатів для контролю їх роботи виборцями. Очікується, що інтерактивну карту також розмістять на офіційному сайті міськради.      

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень