До Рівного завітала польська делегація Сеймику Вармінсько-Мазурського воєводства

Гості спільно з депутатами Рівненської облради планують зміцнювати співпрацю

Зокрема народні обранці Рівненщини хочуть домовитись про серію двосторонніх тренінгів з питань ефективності функціонування місцевого самоврядування. Також депутати бажають вивчити ринок надання агротуристичних послуг на території Вермінсько-Мазурського воєводства та ознайомитись із досвідом створення невеликих сімейних господарств, які пропонують доступний відпочинок у поєднанні з екологічною освітою та популяризацією здорового способу життя.

Також сторони планують поговорити про організацію відпочинку для дітей у поєднанні з європейською освітою, а також про проведення Днів Вармії та Мазур на Рівненщині та Днів Рівненщини у Вермінсько-Мазурському воєводстві, під час яких передбачатиметься проведення презентацій виробників екологічних продуктів. Про важливість співпраці з поляками детальніше розповідає Голова Рівненської облради, Олександр Корнійчук:

– Маю надію, що ми сьогодні повернемося до тих намічених кроків, про які ми вже неодноразово говорили. І про обмін дитячими делегаціями, і оздоровлення як діток з воєводства у нас, так і відправлення наших до них. Сьогодні ми потребуємо великої методично-організаційної допомоги в написанні грантів для отримання міжнародних грошей. І ми сьогодні ставили наголос на те, щоб отримати від наших партнерів досвід у який спосіб це робити.

Крім того, сторони вже домовились проводити регулярні зустрічі щороку навесні та восени, аби реалізовувати зазначені вище плани. А наразі делегації воєводства та Рівненської облради поїхали до Острога, де відвідають академію та лікарню для дітей з вадами слуху.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень