На Рівненщині затримали шахрая, на рахунку в якого вже 25 обдурених людей (ФОТО)

Затримання відбулося вчора, 25 січня, у Корецькому районі

Повідомили про підозру 19-річному жителю Новоград-Волинського, на рахунку якого понад два десятки афер із використанням обчислювальної техніки. Хлопчина зізнався, яким чином організував шахрайську схему щодо заволодіння чужими коштами.

Сума завданих збитків становить понад 100 тисяч гривень, які сплатили 25 довірливих громадян з різних областей України.
Хлопець визнає свою вину і співпрацює зі слідством. Каже, що створив в мережі Інтернет сайт із продажу комп’ютерної техніки та мобільних телефонів, виставляв на сайт товари - найчастіше мобільні телефони та ноутбуки. Люди самі телефонували, домовлялися про купівлю-продаж товарів, перераховували гроші, а потім горе-продавець зникав. Якщо ринкова вартість товару близько шести тисяч, то на сайті ціна була удвічі менша. На день телефонувало десь сотня осіб, але розраховувалися одиниці.

Наприкінці минулого року працівники Поліського Управління кіберполіції викрили та припинили діяльність цього інтернет-ресурсу.

Нині триває досудове розслідування кримінального провадження за фактом шахрайства, тому тепер молодику загрожує покарання у виді позбавлення волі строком до семи років.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень