На Рівненщині судяться за ділянку в лісі вартістю 40 млн грн

Обласна влада на порушення не реагувала

Прокуратура Рівненщини через суд вимагає повернення у власність держави ділянки лісового фонду площею 1,2 тис. га вартістю понад 40 млн грн.

Прокуратурою пред’явлено до суду позов про визнання недійсним договору оренди земель площею 1,2 тис. га, що розташовані на території Озерської сільської ради Володимирецького району.

Зокрема встановлено, що вказаний договір оренди, який укладено між органом місцевого самоврядування та дочірнім лісогосподарським підприємством, суперечить вимогам низки Законів України, оскільки при його укладенні не проводилась нормативно грошова оцінка земельної ділянки.

Зазначені порушення законодавства призвели до ненадходження значних коштів до бюджету.

Водночас заходи щодо захисту інтересів держави обласною владою не вживалися, у зв’язку з чим на порушення законодавства у сфері земельних правовідносин, щойно дізнавшись про них, відреагувала прокуратура Рівненської області.

Вказана справа перебуває на розгляді Господарського суду Рівненської області.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Рівненської області.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Оксана Герасимчук

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень