На Рівненщині затримали серійних злочинців (ФОТО)

Мешканці села Квасилів Рівненського району неодноразово обкрадали магазини

Учора, 17 січня, після скоєної крадіжки у селі Антопіль, зловмисників вдалося затримати, коли ті поверталися із краденим алкоголем додому. 22-ох та 19-ти річні молодики «спеціалізувалися» на продуктових торгових закладах. Вони проникали до приміщень магазинів у Рівненському та Здолбунівському районах, звідки виносили продукти харчування, гроші та алкогольної напої. Ситуацію коментує начальник Рівненського районного відділення поліції Володимир Рой:

У ході слідчих дій стало відомо, що 22-річний молодик у момент скоєння злочину перебував під домашнім арештом за вчинення крадіжки. Інший, 18-річний поплічник перебував на умовному терміні за майновий злочин.

До того ж, у помешканні 19-річного затриманого поліцейські під час обшуку виявили наркотичні речовини. Нині правоохоронці перевіряють причетність крадіїв до інших майнових злочинів на території області.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень