Жодного слова про бурштин: поліція прокоментувала перестрілку на Рокитнівщині (ФОТО)

Збройний конфлікт трапився вчора у Старому Селі Рокитнівського району

Нагадаємо, поранення тут отримали троє осіб – це мешканці Березнівського району. Одного з поранених старосельці навіть взяли у заручники. Поліцейські кажуть, що перестрілка виникла на побутовому ґрунті – мовляв, мешканці Березнівщини прибули у Рокитнівський район, аби вступитися за знайомого хлопця, якого нібито побили.

Зауважимо, що зловмисники  зайшли до господарства 33-річного місцевого жителя, як той каже - з гранатою. Тож чоловік почав стріляти у бік непроханих гостей, - коментує прес-офіцер поліції Ольга Ангелова:

Дві особи, які отримали тілесні ушкодження середнього та тяжкого ступеня, були доставлені до Рокитнівської центральної районної лікарні для надання швидкої допомоги. 19-річного молодика жителі Старого Села утримували на місці події до приїзду засобів масової інформації, аби проведення слідчих дій працівниками поліції відбувалося прозоро, затим теж доправили до медзакалду.

Отож, поліція жодного слова у своєму коментарі не згадує про незаконний видобуток бурштину, а також про те, що вищеописані події пов‘язані з "кришуванням". Хоча в соцмережах активно обговорюється версія саме про спротив місцевого населення так званим "кришувальникам". Тим часом, кримінальні провадження розпочаті за фактами хуліганства.

Водночас начальник ГУНП Рівненщини Валерій Присяжнюк ініціював проведення службової перевірки усього особового складу Рокитнівського відділення поліції, зокрема, що стосується ймовірної корупційної складової. За її результатами прийматимуться відповідні кадрові рішення.
 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень