Чоловік у Квасилові ледь не вбив пасинка (ФОТО)

Стан потерпілого тяжкий, але стабільний

Чергове з’ясування стосунків між вітчимом і пасинком ледь не закінчилося трагедією. 8 січня в другій половині дня 20-річного хлопця із селища Квасилів Рівненського району госпіталізували до лікарні із ножовим пораненням.

Упродовж довготривалого застілля, яке розпочалося ще Різдвяного вечора, між 46-річним чоловіком та його 20-річним пасинком постійно виникали сварки щодо права власності на квартиру. Зрештою це призвело до того, що вітчим ударив пасинка кухонним ножем, який лежав на столі. Поліцейських викликав 31-річний «товариш по чарці», який був свідком сімейної драми.

Хлопця із проникаючим ножовим пораненням черевної порожнини госпіталізували у відділення хірургії Рівненської обласної лікарні.

За фактом умисного тяжкого тілесного ушкодження розпочато досудове розслідування.

Зловмисника затримали і, оскільки, як з’ясувалося, він неодноразово погрожував хлопцеві фізичною розправою, кримінальне провадження перекваліфікували на частину 2 статті 15, частину 1 статті 115 (замах на вбивство) ККУ.

Зловмиснику повідомили про підозру та обрали міру запобіжного заходу у виді тримання під вартою.

Чоловік зізнається, що поранив хлопця, але заперечує, що хотів його вбити. До речі, він вже був раніше судимий за скоєння грабежу, однак тоді відбувся умовним терміном.

Життю потерпілого нічого не загрожує. Медики оцінюють його стан як тяжкий, але стабільний.

За матеріалами відділу комунікації поліції в Рівненській області

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Оля Багній

Оля Багній

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень