У Вараші грабіжник вистежив жертву з балкону (ФОТО)

11 січня до Варашського відділу поліції надійшла заява 23-річного місцевого жителя, що невідома особа вночі викрала його дороговартісний мобільний телефон

Молодик тієї ночі повертався додому із кафе. Коли проходив дворами будинків у мікрорайоні Перемоги, до нього підійшов незнайомий чоловік і ударом в обличчя збив з ніг, після чого викрав із кишені мобільний телефон та втік.

У ході проведення слідчих дій та розшукових заходів поліцейські з’ясували, що до злочину причетний безробітний 31-річний місцевий житель, який раніше неодноразово був засуджений за грабежі, спричинення тілесних ушкоджень, а також за злочини у сфері незаконного обігу наркотичних засобів. Протягом останніх кількох місяців чоловік вчинив ряд пограбувань, нападаючи на малолітніх дітей, жінок та людей похилого віку. 

Як пояснив зловмисник правоохоронцям, черговий злочин він вчинив уночі, перебуваючи під домашнім арештом, за кілька хвилин після того, як поліцейські перевірили його за місцем проживання. За своєю жертвою він спостерігав з власного балкону. А після того, як правоохоронці покинули його помешкання, той швидко одягнувся та наздогнав потерпілого. Викрадений мобільний телефон він продав наступного ранку, збагатившись таким чином на 700 гривень.

За фактом грабежу правоохоронцями розпочате досудове розслідування.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень