Обікрала учасників АТО? Директору санаторію на Рівненщині загрожує до 12 років тюрми

Мова йде про керівника санаторно-оздоровчого комплексу "Джерельце", що у селі Олександрія Рівненського району Аллу Кучер

Про цю справу сайт Радіо Трек писав у публікації «Джерельце» замість лікування учасникам АТО пропонувало 1500 гривень?

Як повідомляє Генпрокуратура, керівнику "Джерельця" повідомили про підозру у привласненні понад 1 мільйона гривень з бюджету, виділеного на реабілітацію воїнів АТО. 

Київська місцева прокуратура №7 проводить розслідування у цій справі і вже встановила, що директор, щоб привласнити кошти, внесла неправдиві відомості у документи. 

За частиною 1 статті 366 (службове підроблення) та частиною 5 статті 191 Кримінального кодексу України (привласнення чужого майна шляхом зловживання службовим становищем, вчинене в особливо великих розмірах), Аллі Кучер загрожує до 12 років за гратами з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, а також конфіскація майна.  .

Оперативне супроводження у кримінальному провадженні здійснює Головне управління контррозвідувального захисту інтересів держави у сфері економічної безпеки СБУ України.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень