«Джерельце» замість лікування учасникам АТО пропонувало 1500 гривень?

Санаторно-оздоровчий комплекс «Джерельце» нещодавно опинився в центрі скандалу. Заклад звинувачують у шахрайстві і наразі він перевіряється правоохоронними органами

Директор  Алла Кучер з’явилася на комісію з питань будівництва та інфраструктури обласної ради, аби члени комісії затвердили її кандидатуру на керівника іншої установи – рівненського геріатричного пансіонату (будинку престарілих). Втім, під час обговорення цього питання члени комісії зацікавилися ситуацією з «Джерельцем».

Держава виділила 1 мільйон гривень «Джерельцю» для компенсації 90 путівок учасникам АТО. Проте, днями з'явилася інформація про те, що «майбутнім пацієнтам» нібито пропонували 1500 гривень, аби ті говорили, що вони пройшли реабілітацію.

Проте директор закладу Алла Кучер заявляє, що вони виконали умови тендеру та залучили максимальну кількість учасників АТО з трьох областей: Рівненської, Дніпропетровської та Миколаївської.

А гроші, що нібито пропонувалися людям – це всього лише відшкодування витрат на дорогу. Далі про кошти директор закладу Алла Кучер:

1500 гривень ми заклали в нашу калькуляцію, і це згідно закону. Є пункт, яким передбачено відшкодування їх витрат на проїзд. Це законно все. І ми це заклали в свою калькуляцію. І безпосередньо бійцям ми ці гроші надавали.

Наразі заклад перевіряє СБУ і Держфініспекція. До слова, питання про нового керівника пансіонату винесли на розгляд сесії облради.

 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень