Рівненський рятувальник врятував на озері жінку від смерті

Напередодні, 5 червня, близько 17:30 в смт. Млинів Млинівського району працівник Державної служби з надзвичайних ситуацій Валерій Тимчук врятував на озері жінку, яка тонула.  

«Того дня водій 6-ї державної пожежно-рятувальної частини ГУ ДСНС у Рівненській області прапорщик служби цивільного захисту Валерій Тимчук, перебуваючи поза службою, порався на своїй земельній ділянці поруч з озером. Неподалік на березі відпочивала компанія з двох чоловіків та жінки.

 

За якийсь час рятувальник почув відчайдушні крики про допомогу. Прапорщик Тимчук чимдуж кинувся до місця події. Один з відпочивальників повідомив, що в озеро з пірса раптово впала жінка та миттєво пішла під воду. Не роздумуючи, працівник ДСНС стрибнув в озеро. На відстані за 2 метра від берега Валерій Тимчук виявив потерпілу та обхопивши її під руки, витягнув з води. Жінка була без свідомості», – повідомляє прес-служба ДСНС Рівненщини.

Рятувальник викликав на місце події «шкидку» та заходився надавати громадянці першу долікарську допомогу. Після кількох хвилин активних реанімаційних заходів врятована почала подавати ознаки життя. Щоб швидше передати жінку до рук лікарів, прапорщик Валерій Тимчук переніс її на свій мотоблок з причепом та повіз назустріч «швидкій». Через півкілометра врятована була вже в автівці медиків, які доставили її в реанімацію Млинівської районної лікарні.

Наразі жінка 1973 р.н., місцева мешканка, перебуває під наглядом лікарів.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень