На Рівненщині Світовий банк оголошує тендер

На реконструкцію лікарських амбулаторій, фельдшерсько-акушерських пунктів під лікарські амбулаторії та капітальний ремонт лікарських амбулаторій.

На першому етапі мова йде про 29 об'єктів (5 лотів).

Це 9 об’єктів у Рокитнівському районі, 7 об’єктів у Дубровицькому районі, 4 об’єкти у Зарічненському районі, 4 об’єкти у Володимирецькому районі та 5 об’єктів у Володимирецькому районі.

Торги буде проведено згідно з правилами та процедурами Світового Банку.

Тендерні пропозиції потрібно відсилати запечатані.

Учасники торгів можуть подавати тендерні пропозиції на один або кілька лотів, але не пізніше 11.00 23 грудня 2016 року.

Детальну інформацію можна отримати у консультантів Групи управління субпроектом та ознайомитись із тендерною документацією в робочий час з 10.00 до 17.00 за адресою вул. 16 Липня 38, 2 поверх, м. Рівне або у Департаменті з питань будівництва та архітектури Рівненської ОДА за адресою вул. Кавказька 9-А, 1 поверх, кабінет № 1.

Пропозиції конкурсних торгів будуть розкриті публічно в присутності призначених представників учасників торгів і всіх, хто бажає бути присутніми.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Оксана Герасимчук

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень