На медицину області додадуть мільйон гривень

Понад 1 мільйон гривень з обласного бюджету планують додатково спрямувати на охорону здоров’я. Крім того, з державного бюджету в область надійшла стабілізаційна дотація на охорону здоров’я області у сумі 68,7 мільйонів гривень, наразі здійснюється її розподіл.

Як проінформувала директор департаменту фінансів облдержадміністрації Лідія Біляк, планується спрямувати кошти у сумі 200,0 тис. грн для забезпечення онкогематологічного відділення „Рівненської обласної дитячої лікарні”  хіміопрепаратами, препаратами супровідної терапії та 280,0 тис. грн для придбання спеціалізованого санітарного автомобіля для Рівненського обласного центру медико-соціальної експертизи для забезпечення потреб людей, що звертаються для встановлення інвалідності, які за станом здоров’я не можуть з’явитися на засідання комісії за місцем їх перебування або проживання.

Крім того, понад 600 тисяч буде спрямовано на капітальні видатки – ремонти, реконструкції закладів охорони здоров’я які розташовані в зоні спостереження поблизу АЕС у Володимирецькому, Костопільському та Острозькому районах.

Остаточне рішення з цього та інших питань буде прийняте депутатами облради за результатами голосування на черговій сесії 4 листопада 2016 року.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень