Масова бійка сталася у селі на Рівненщині (ФОТО)

Понад десять осіб отримали тілесні ушкодження

12 кримінальних проваджень відкрили поліцейські через релігійний конфлікт на Березнівщині.

Сутичка між представниками двох громад виникла вчора у селі Малинськ. Понад пів сотні людей зчинили бійку, розповіла представник відділу комунікацій Нацполіції області Світлана Карачун:

Поліцейські встановили, що представники парафіяльної ради Петро-Павлівської парафії Рівненської єпархії ПЦУ зрізали замки на вхідних дверях храму та проникли всередину для проведення богослужіння.

 

Це призвело до чергового конфлікту між представниками релігійних громад, відносини між якими загострилися ще навесні цьогоріч.

 

Суперечка поблизу церкви між майже 60 особами переросла у бійку, під час якої тілесні ушкодження у виді забоїв та саден отримали одинадцятеро місцевих жителів.

За фактами умисних тілесних ушкоджень слідчі розпочали досудове розслідування і вилучили матеріали, які надали парафіяни, підтверджуючи їхнє право власності на храм.

Поліцейські закликають вірян бути толерантними та вирішувати питання мирним шляхом у рамках чинного законодавства.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень