В Укртрансбезпеки відреагували на бійку пасажирів маршрутки «Рівне-Березне» (ВІДЕО 18+)

Кажуть, дечого все ж не вистачало

В інспекції з безпеки руху відреагували на інцидент, який трапився у маршрутці «Рівне-Березне» цими вихідними.

Нагадаємо, п’яні пасажири побилися між собою через, начебто, відсутність місця у салоні. В коментарях під викладеним у мережі відео окремі користувачі соцмереж писали, що винен у всьому водій маршрутки. Мовляв, не треба було пускати в салон п'яних людей. 

Між тим, в управлінні Укртрансбезпеки цю думку не поділяють. Нас запевнили, що перевізник має усі дозволи, а на водія досі ніколи не скаржилися:

Водій у цій ситуації, як на нас, діяв грамотно. Я б на його місці викликав слідчо-оперативну групу, яка мала скласти протокол про порушення громадського порядку, - розповів начальник обласного управління Укртрансбезпеки Микола Коваленко.  

УВАГА! На відео присутня ненормативна лексика!

Дії водія на маршруті підтримав і перевізник-власник маршрутки з Березного Олександр Корецький. За його словами, місце в маршрутці ще було, а конфлікт спровокувало п’яне подружжя:

Там не він розбороняв, а весь автобус, пасажири. Потім вони приїхали на автовокзал «Чайка», і там ще скандалили, - зазначив перевізник.

Поліцію водій не викликав, адже конфлікт стався між двома райцентрами. Ніхто з учасників бійки у лікарню чи поліцію не звертався.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень