Міняти старі й малі маршрутки на великі автобуси запланували у Рівному

Це мають бути автобуси з низькою підлогою, зручні для інвалідів-візочників

Для цього міська рада ухвалила програму розвитку громадського автотранспорту на 2019-2023. Детальніше розповів про неї начальник міського управління транспорту Віталій Миронюк:

Програмою пропонується кожного року закупівля по 10-20 автобусів. Запрошуємо і надіємося на прихід інвестора потужного, який зможе завести в місто десятки таких автобусів. Але з чогось треба починати.

Нині, за словами Віталія Миронюка, пасажирів у Рівному возять 71 тролейбус та 300 маршруток. За останні чотири роки не було куплено жодного нового маршрутного автобуса. Бо коштує він від 2,5 мільйона гривень, а у перевізників нема таких грошей.

До речі, зауважив начальник управління транспорту, для нормального забезпечення Рівного потрібно громадського транспорту на 20 тисяч пасажирських місць, а нині його є на 17,8 тисячі. Тобто понад 2 тисячі місць не вистачає. 

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень