Не Трійцею єдиною: що роблять у цей день рівненські кришнаїти (ВХІД ВІЛЬНИЙ)

У них сьогодні піснеспіви та лекції

Рівненські шанувальники ведичної культури. Фото  зі сторінки Центру ведичної культури Рівне.

У себе на сторінці у Facebook рівненський Центр ведичної культури запрошує на недільну програму. Вхід вільний, храм розшташований на вулиці Чорновола, 89-з. У центрі пропонують знайти відповіді на духовні питання, почути спів ведичних гімнів і спробувати вегетеріанську кухню.

Програма починається о 14:00 щонеділі.

О 14:00-  бхаджани та кіртан. Це означає релігійний спів в індуїзмі, іноді стародавнього походження, пише Вікіпедія. Кіртан називають синонімом цього слова, однак кіртан ще визначають, як спів імен божеств.

15:00 лекція Патіта Павана – відомого у Росії проповідника та сходознавця.

Патіта Павана.

16:00 Гаура-араті, кіртан, Нрісімха-пранама. Гаура араті – це пісня, яка виконується щоденно на вечірніх богослужіннях у храмах Міжнародної спільноти свідомості Крішни і т.д. Нрісімха-пранама – ще одна з таких регілійних пісень. Мантра – звертання до Бога Нрісімхи.

16:50 прасад (команда Шрі Харі пр.) Вікіпедія пише - в індуїзмі їжа, або будь-який інший елемент, в ході релігійного обряду запропонований божеству, який потім роздається серед віруючих як духовна й священна речовина, як символ божественної благодаті.

17:30 спілкування, бхаджани.

Тема недільної лекції: "Історія маленького хлопчика, який став великим відданим. Дхрува Махараджа".  Дхрува - махараджахіраджа (цар царів) держави Раштракутів у 780 –793 роках, визначний індійський військовий діяч.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень