На Рівненщині розпочали процес впровадження електронних карток пацієнтів

Стартував тендер на розробку програмного забезпечення та закупівлю техніки для запуску електронних карток

Щоправда, проект Світового Банку, що передбачає виконання такого завдання, охоплює лише картки пацієнтів, що мають серцево-судинні захворювання.

Втім, як відзначає начальник управління охорони здоров’я Рівненської ОДА Юрій Осіпчук, це буде хорошим стартом для розвитку системи електронних карток в загальному. Тобто, відштовхуючись від бази пацієнтів з серцево-судинними захворюваннями, буде розширюватися база і для інших хворих.

Завдяки тендеру буде створено відповідне програмне та технічне забезпечення. Також потрібен буде відповідний рівень кваліфікації і в працівників. Як розповідає Юрій Осіпчук, відповідна підготовча робота ведеться вже зараз:

Персонал уже навчається, і навчається в межах тренінгів. Тому медперсонал буде готовий, той, що ще не готовий, буде готовий повністю.

Для участі в тендері надіслали свої пропозиції три фірми. Найдешевша пропозиція до виконання – 2,5 мільйона гривень,  найдорожча – 3,3 мільйона. Пропозиції розглядатимуться 1,5 місяця. А от виконати завдання фірма-переможець повинна до кінця наступного року. Тож електронні бази в рівненських лікарнях з’являться наприкінці 2017 року.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень