На Рівненщині проведуть майстер клас з екокультури

Таким чином будуть популяризувати зелений туризм

Сьогодні в селищі Маринин відбудеться екокультурний проект в рамках розвитку сільського зеленого та екологічного   туризму. Майстерні гончарства й ткацтва, кузню, корчму та селянську хату в автентичному поліському стилі минулого століття – все це можна буде оглянути на Березнівщині. За словами завідувача сектору з питань туризму і курортів Ярослави Гаврилової, кожна із садиб буде забезпечувати майстер класи у своїх галузях:

- Будуть проводитись майстер класи для навчальних груп та екскурсії для школярів. Будь-хто може приїхати подивитися. Це в селі Маринин поблизу школи.

До слова, етнобудівлі з відповідним тематичним наповненням під відкритим небом створено в рамках проекту, який реалізується завдяки фінансовій підтримці Європейського Союзу.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень